Sneak Preview

Voor een prikkie als allereerste een gloednieuwe verrassingspremière zien. Met inleiding en vette prijzen.

Bekijk als allereerste gloednieuwe films en win te gekke prijzen tijdens de verrassingspremières van Cineville en het Forum. Wat zou het zijn?

Tijdens onze Sneak Preview zie je als allereerste een gloednieuwe verrassingspremière mét korte inleiding van onze programmeur. Elke derde woensdag van de maand vertonen we een nieuwe film die nog in première moet gaan. Welke film dat is, houden we geheim tot je 'm op het witte doek ziet. Na afloop mag je de film met sterren beoordelen en een review achterlaten. De scherpste review wint een mooie prijs. Move over, Letterboxd! Op Instagram en in onze nieuwsbrief geven we van tevoren een hint, waarme…

Bekijk als allereerste gloednieuwe films en win te gekke prijzen tijdens de verrassingspremières van Cineville en het Forum. Wat zou het zijn?

Tijdens onze Sneak Preview zie je als allereerste een gloednieuwe verrassingspremière mét korte inleiding van onze programmeur. Elke derde woensdag van de maand vertonen we een nieuwe film die nog in première moet gaan. Welke film dat is, houden we geheim tot je 'm op het witte doek ziet. Na afloop mag je de film met sterren beoordelen en een review achterlaten. De scherpste review wint een mooie prijs. Move over, Letterboxd! Op Instagram en in onze nieuwsbrief geven we van tevoren een hint, waarmee je misschien kunt raden wat we je voorschotelen. Geen Cineville pas? Geen probleem, de Sneak Preview is voor iedereen toegankelijk. Let op: de Sneak Preview is English-friendly. Dit betekent dat de films die niet Engels zijn gesproken, Engels ondertiteld worden. Engels gesproken films blijven Nederlands ondertiteld. Zo kan iedereen van de Sneak Preview genieten.

Wanneer

  • Woensdag 19 juni 2024 20.30 - 22.30 uur
  • Woensdag 17 juli 2024 20.30 - 22.30 uur

Prijzen

  • € 8,50