Late Night met Splinter

Splinter Chabot is de wervelende host van een serie van drie talkshows in het Forum. De eerste editie van Late Night met Splinter is op vrijdagavond 24 februari.

Dé ideale avond om je weekend mee te beginnen!

In Late Night met Splinter kijkt schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog Splinter Chabot samen met het publiek terug op de afgelopen maand met actuele gasten. Late Night met Splinter staat garant voor een gezellig avondje uit met boeiende gesprekken, aanstekelijke gitaarpop van huisband Fred Goverde en vermakelijke interactie met het publiek. Dit alles wordt omlijst met fraaie projecties van vj LizaRenee. De inrichting is mede mogelijk gemaakt door O’42 Interieur uit Groningen, waardoor de Rabo Studio er piccobello uitziet. Kortom: Late Night met Splinter is dé ideale avond om je weekend mee te beginnen.

Splinter Chabot schreef de bestseller Confettiregen, presenteerde voor AVROTROS zijn eigen talkshow SPLNTR! en is te zien in het programma Ondertussen aan de Hofvijver waarin hij de renovatie van het Binnenhof volgt. In april 2022 verscheen zijn laatste boek Als de Hemel genoeg ruimte heeft.

Wanneer

  • Vrijdag 31 maart 2023 21.00 - 22.15 uur
  • Vrijdag 28 april 2023 21.00 - 22.15 uur

Prijzen

  • € 15,00