Carmina Burana

Een live registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne (Odessa).

Een live registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne.

Met stersolisten Alina Tkachuk, Bohdan Panchenko en Oleksandr Prokopovych in de hoofdrollen, belooft dit een indrukwekkende voorstelling te worden.

De wereldpremière van deze opera vond plaats in februari 2020 in Odessa, Oekraïne, en was een doorslaand succes. Ondanks de pandemie en de oorlog in Oekraïne is de Nationale Opera en Ballet van Oekraïne blij dat ze via deze live-opname een nog groter publiek wereldwijd kunnen bereiken. De regie van deze liveopname was in handen van Rolf Dekens (Hans Zimmer Live) en het geluid werd verzorgd door Arjan Rietvink (Within Temptation: Let Us Burn: Elements & Hydra Live in Concert). De productie werd begeleid door San Fu Maltha (Zwartboek, Ennio).

Wanneer

  • Zondag 9 juni 2024 14.10 - 15.32 uur

Prijzen

  • € 12,00