Grunneger middag

Grunneger middag

Troubadour Jetta Post zorgt voor de muzikale omlijsting: omtoalde klassiekers, mooie nummers van Ede Stoal of andere artiesten én eigen werk. Geboren Zoutkampse Ingeborg Nienhuis vertelt een aantal Grunneger verhoalen en zal een spel presenteren.

Troubadour Jetta Post woont sinds 2010 met man en veestapel op het prachtige Hogeland. Ze is gek op Grunn en de Grunneger toal. Haar repertoire bestaat uit sfeervolle luisterliedjes en vrolijke songs over het leven en de liefde en alles daartussenin. Omtoalde klassiekers, mooie nummers van Ede Stoal of andere artiesten én eigen werk. Jetta zal ook een liedje over Zoutkamp ten gehore brengen.

Geboren Zoutkampse Ingeborg Nienhuis schrijft korte verhalen en romans in het Gronings en in het Nederlands. Haar debuutroman Schoem of De Voarende Zoltkamper uit 2020 werd als eerste Groningstalige fictieboek genomineerd voor de titel Beste Groninger Boek. Het leuke is dat er binnen afzienbare tijd een film wordt gemaakt, gebaseerd op deze roman. Ingeborg vertelt een aantal Grunneger verhoalen en zal een spel presenteren.

Wanneer

  • Zaterdag 18 februari 2023 14.00 - 16.15 uur
  • inloop vanaf 13.30 uur

Prijzen

  • € 10,00
  • inclusief koffie/thee met cake