Bert Visscher

Locatie

Adres:
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG Winschoten
Plan je route
Koop tickets

Let op! Dit evenement is uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht, twee weken voorafgaand van de voorstelling is het mogelijk om u aan te melden voor de wachtlijst. Houd de website hiervoor in de gaten!

Je kunt het ook van de positieve kant bekijken: Bert Visscher mocht weliswaar bijna twee jaar niet optreden, maar …

Deze voorstelling is uitverkocht, twee weken voorafgaand van de voorstelling is het mogelijk om u aan te melden voor de wachtlijst. Houd de website hiervoor in de gaten!

Je kunt het ook van de positieve kant bekijken: Bert Visscher mocht weliswaar bijna twee jaar niet optreden, maar had daarmee wel het perfecte excuus om eens goed bij te slapen. En dat is ‘m goed bevallen. Sterker nog: hij wil er niet meer uit. Dus zetten we hem gewoon met bed en al op het toneel en wachten rustig af. Want als we mevrouw Visscher mogen geloven zijn de bedmomenten van hem eigenlijk complete voorstellingen. Van kussengevechten tot punaises onder het bed tegen monsters en waanzinnige dromen. Probleem is alleen nog wel om hem weer van het toneel te krijgen. Dat verrekt-ie vaak. Maar ach, laat hem maar, het is toch al een puinhoop.

Algemeen Dagblad ★★★★★ over ‘Hij wordt vanzelf moe’:

Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig. (…) Hij duikt nu in de romantiek van het zigeunerleven en stoft op geheel eigen wijze de onvergankelijke clichés van het nomadische leven af. (…) Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleedpartijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste intenties, een chaos creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.”


NRC Handelsblad
★★★★ over ‘Hij wordt vanzelf moe’:

Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.

Wanneer

  • Uitverkocht Woensdag 20 september 2023 20.15 - 22.30 uur
  • Uitverkocht Donderdag 21 september 2023 20.15 - 22.30 uur
  • Uitverkocht Vrijdag 22 september 2023 20.15 - 22.30 uur

Prijzen

  • Reguliervan € 29,50 tot € 32,50