Boiling Point

Chef-kok Andy probeert zijn Londense restaurant ondanks alle tegenslag draaiende te houden op de drukste dag van het jaar.

Neem alvast een kijkje

Tijdens en rond de Kerstdagen zijn vele restaurant volgeboekt en moeten het bedienende personeel èn  het keukenteam zich de volle 100% inzetten. ‘Boiling Point’ neemt je als kijker op weergaloze wijze mee in het reilen en zeilen in een toprestaurant.

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

Wanneer

  • Donderdag 22 december 2022 20.00 - 21.35 uur

Prijzen

  • Regulier€ 9,50