Ankers op het droge
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Tentoonstelling Ankers op het droge

Waarom leggen mensen een anker in hun voortuin? Verhalenfotograaf Caroline Penris raakte nieuwsgierig naar de verhalen van deze mensen.

Locatie

Adres:
Kerk Klein Wetsinge
Valgeweg 12
9773 TK Klein Wetsinge
Plan je route

Wat betekent het anker voor hun? ‘Ik belde op goed geluk aan bij mensen in de provincie Groningen en mocht naar prachtige verhalen luisteren. Verhalen van binnenvaartschippers, zeelieden, vissers. Van tattoo op de onderarm tot een metershoog anker in de tuin, van scheepsramp op de Rijn tot een heel klein gouden oorringetje.’ De ankers op het droge bewaren herinneringen, verhalen en symboliek. Caroline Penris legde tien verhalen vast in woord en beeld.

Het boek
De verhalen en de foto’s zijn ook gebundeld in een boek: Ankers op het Droge. Het boek is in te zien en te koop bij de tentoonstelling.

De kerk van Klein Wetsinge is woensdag tot en met zondag geopend tussen 10.00 en 17.00 uur, met uitzondering van dagen dat er besloten partijen zijn. 

Wanneer

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • De kerk van Klein Wetsinge is woensdag tot en met zondag geopend tussen 10.00 en 17.00 uur, met uitzondering van dagen dat er besloten partijen zijn.

Prijzen

  • BegeleidersGratis

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Voor alle leeftijdenJa